Показали модернізований GMC Hummer EV з кевларовим покриттям і розгоном до 100 км/год за 3 секунди

Підпишись на нас:

Кілька тижнів тому був представлений модернізований GMC Hummer EV з кевларовим покриттям, який додав трохи агресії і без того вражаючій вантажівці. Але слідом компанія SoFlo випустила ще один апгрейд для культового авто, під назвою «Піщана буря».

Подробиці

Як і перший, цей Hummer коштує 219 000 доларів і має трикомпонентне епоксидне покриття з кевларовими волокнами, тільки цього разу воно пісочного кольору, а не армійсько-зеленого. Інтер’єр вантажівки також має ту саму коричневу шкіряну оббивку кабіни, яка комплектується ромбоподібними швами на сидіннях і центральній консолі.

Незрозуміло, чи має цей Hummer такий самий 4-дюймовий ліфт, як і перший, але він оснащений новими колесами Black Rhino та шинами Atlas Paraller M/T. Однак головною відмінною рисою між двома ітераціями є набір вітрильних панелей Sandstorm на верхівці свого ложа. Окрім їхнього крутого вигляду, нам було б цікаво побачити, чи зробить це вантажівку аеродинамічною настільки, що це додасть запасу ходу, але знову ж таки, «носіння» цього масивного комплекту коліс і шин, ймовірно, зведе нанівець будь-які потенційні переваги.

Як і у випадку з іншим творінням SoFlo, а також будь-яким іншим Hummer EV Edition 1, три електродвигуни автомобіля створюють сукупну потужність 1000 к.с. ). Автогігант з 0 до 96 км/год розганяється лише за 3,0 секунди. Крім того, вантажівка все ще може використовувати повний привід та можливості CrabWalk навіть із новими колесами та шинами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: