Експерти назвали «фішку» Nissan Leaf, якої немає в Tesla

Підпишись на нас:

З моменту дебюту в 2010 році Nissan Leaf став одним із найпопулярніших електрокарів у світі. Хетчбек, що працює виключно на електричній тязі, відомий своєю практичністю і доступністю. І хоча він не такий елегантний і розкішний, як моделі Tesla, Leaf має одну дуже просту перевагу перед «американцями».

Подробиці

Як відомо, органи управління є важливим елементом будь-якого автомобіля, і не важливо чи він бензиновий, чи дизельний, чи повністю електричний. Надмірно складні системи можуть відволікати водія від дороги, провокуючи ДТП.

Електрокари Tesla сучасні, але практично всі функції в них управляються через великий сенсорний дисплей на центральній консолі, тоді як елементи керування Leaf не настільки розкішні, але їх легко помітити, до них дістатися і використовувати.

Експерти назвали «фішку» Nissan Leaf, якої немає в Tesla

Скромний сенсорний дисплей в японському «батарейному» хетчбеку має діагоналлю всього в 8 дюймів, але включає в своє оснащення дві фізичні шайби гучності і кілька кнопок з підписами, що легко читаються. Інші системи активуються спеціально призначеними їм тумблерами і інтуїтивно зрозумілі.

Загалом автомобіль може похвалитися простими тактильними елементами керування, що дозволяє не відволікати свій погляд від дороги, роблячи поїздки на «Ліфах» безпечнішими.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: