Популярний пікап Volkswagen зробили вищим і підготовленим для бездоріжжя

Підпишись на нас:

Постачання нового VW Amarok до Європи тільки стартували, але фахівці німецького тюнінг-ательє Delta4x4 вже вигадали для нього більш екстремальну версію. Машина одержала назву Beast 2.0. Завдяки пакету доробок автомобіль став вищим і прохіднішим, а також обзавівся деякими косметичними змінами.

Подробиці

До списку візуальних змін увійшли нові розширювачі арок з кожного боку (+60 мм). Вони виявилися необхідні для того, щоб умістити всередині 33-дюймові «зубасті» покришки BF Goodrich, які, у свою чергу, збільшують висоту машини на 20 мм.

Volkswagen Amarok

Підвіска також пережила модернізацію, причому суттєву. Пікапу дісталися нові амортизатори та пружини, що наростили Amarok додатковий кліренс 170 мм.
Інші доробки включили появу у популярної утилітарної моделі Volkswagen додаткових буксирувальних гаків, нової світлотехніки, а також підніжок під порогами.

Volkswagen Amarok

Загальна ціна проекту заявлена на позначці 10 200 євро, але може бути меншою, якщо покупець забажає не брати весь пакет цілком.

Так, наприклад, ціна лише боділіфта обійдеться в 2 600 євро, а за 1 600 євро можна буде придбати комплект для підвіски.

Найдорожчим виявиться комплект колісних дисків із покришками. За нього доведеться викласти 4 900 євро, що за перерахунку на гривні становить близько 194 тисячі гривень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: