В Житомирі помітили тюнінгований Porsche: таких в світі одиниці

Підпишись на нас:

На вулицях Житомира помітили рідкісний Gemballa Avalanche GTR 800 EVO-R. Наразі модель є єдиною та неповторно моделлю на українських дорогах.

В Україну привезли тюнінгований Porsche: таких в світі одиниці

Німецьке ательє Gemballa вже 42 роки працює на тюнінгом Porsche. Купе Gemballa Avalanche GTR 800 EVO-R створено в 2008 році на базі Porsche 911 Turbo в кузові 997. Новенький спорткар коштував $300 000. На сьогодні відомо про існування до 25 подібний автомобілів.

Спорткар Porsche навіть після стількох років експлуатації має високі показники. Потужність його 3,6-літрової опозитної шістки з турбонаддувом підняли до 850 кінських сил, а піковий обертальний момент зріс до 935 Нм. За 3,1 секунди автомобіль набирає «сотку», а його максимум – 335 км/год.

В Україну привезли тюнінгований Porsche: таких в світі одиниці

Майстри тюнінгували і кузов Porsche 911, адже ми бачимо збільшені об’єми, додатковий обтяжувач та повітрозабірники. Передній багажник отримав нову кришку, а ззаду додано величезне антикрило. Відомо, що краплеподібні фари спорткару запозичені у знаменитого Porsche Carrera GT. Інтер’єр отримав  спортивні сидіння.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: