Новий недорогий кросовер Honda: фото та подробиці

Підпишись на нас:

На початку червня Honda представить одну зі своїх довгоочікуваних новинок у сегменті компактних кросоверів – паркетник Elevate. Продажі автомобіля планують почати ближче до серпня, а поки що новий японський «бюджетник» проходить фінальні випробування.

Подробиці

У Мережі з’явилися нові фотографії автомобіля, зроблені камерами стеження на одному з шосе. Якість знімків не можна назвати високою, та й прототип, як і раніше, сильно закамуфльований, так що розглянути дизайнерські рішення в його екстер’єрі все одно б не вийшло.

Honda-Elevate-design

Тим не менш, передбачається, що зовнішній вигляд Elevate буде натхненний глобальними моделями Honda в сегменті SUV, включаючи новий CR-V. Якщо це виявиться дійсно так, то кросоверу дістанеться фірмова решітка радіатора з товстою хромованою вставкою і сітчастим внутрішнім малюнком, повністю світлодіодна світлотехніка, яскраво виражені колісні арки і антена у вигляді акулового плавця.

Список оснащення моделі повинен включити в себе: мультимедійну систему з сенсорним дисплеєм, клімат- та круїз-контроль, камеру кругового огляду, амбіентне підсвічування салону та повітроводи для задніх пасажирів.

Про технічний бік Elevate поки практично нічого невідомо, але ходять чутки, що під капот кросовера встановлять півторалітровий атмосферний бензиновий мотор потужністю 121 кінську силу та 145 Нм, агрегатований як “механікою”, так і варіатором.

У перспективі в гаму двигунів кросовера також увійде гібридна установка, яку автомобіль запозичить у родинного седана City.

Honda-Elevate-design

Головними конкурентами Honda Elevate стануть бестселери сегмента компактних SUV, включаючи Hyundai Creta, Kia Seltos та Skoda Kushaq. Очікувана ціна від 1 мільйона 200 до 1 мільйона 700 тисяч індійських рупій або 700 тисяч гривень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: