Найліквідніші автомобілі: названо моделі, котрі легко перепродати

Підпишись на нас:

Обираючи автомобіль водій аналізує всі аспекти раціональності придбання даного транспортного засобу. Важливо оцінити не лише його технічний стан, а й перспективну ліквідність. Адже ніхто не планує їздити на одному автомобілю до кінця життя і рано чи пізно оновлює свого «коня».

Для того, щоб мати можливість швидко продати автомобіль, водій має купити такий транспортний засіб, котрий через декілька років експлуатації залишитися в попиті. Цей список вже кілька років очолюють корейці: Hyundai та KIA. Швидко наздоганяють їх Ford Focus, Renault Logan та Skoda Octavia.

Дані моделі є доступним, надійними та комфортними. Їх швидко продати, адже їх ціна не висока, а надійність перевірена. Але ці авто не можна назвати найліквіднішими, адже факт продажу буде, але вигоди водій не отримає. Які ж автомобілі купувати, щоб через декілька років отримати від них гарний прибуток?

Насправді таких моделей не так багато на авторинку, але вони дуже високо цінуються. Але це за умови, що автомобіль отримував якісне обслуговування та не значився в базах таксі.

Найліквідніші автомобілі на вторинному ринку України

Ці автомобілі втрачають в ціні за 2-5 років небагато, а тому водії обирають саме їх. Такі автомобілі не використовуються офіційними таксопарками, а тому їх придбання пов’язано з меншими ризиками.

  • Mazda CX-5. Витончений кросовер, який за належного обслуговування втрачає до 12% від початкової ціни.
  • Mazda 6. Після декількох років експлуатації автомобіль впаде в ціні на 15%.
  • Toyota RAV4. Автомобіль є справжньою легендою. За декілька років ціна на модель зменшиться на 16%. Але водіям потрібно бути уважними, адже авто є в рейтингу автомобілів, котрі найчастіше викрадають. Тому після придбання даної моделі, рекомендуємо потурбуватись про міри безпеки: сигналізація, маркування скла/дзеркал, імобілайзер, GPS-маячок та ін.
  • Renault Sandero Stepway. Автомобіль за декілька років втратить в ціні до 18%.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: