ДВЗ

Класичний VW Beetle перетворили на пікап: за основу взяли універсал BMW E46

В автолюбителів часто викликають захоплення оригінальні проекти з нетиповим поєднанням різних автомобілів. Один з таких – створення пікапу на базі класичного Volkswagen Beetle. Цей проект був реалізований відомим тюнерським ательє, яке використало шасі від BMW E46, щоб побудувати унікальний автомобіль.

Подробиці

Тюнінг-компанія хотіла показати, який би вигляд мав пікап, якби VW його випустила на основі Beetle.

У власника тюнінг-ательє був розбитий автомобіль BMW E46 універсал, а «Жук» був автомобілем його дружини. Одного разу він їхав на Beetle на роботу і двигун закипів, через несправний термостат. Так і виникла ідея створити сучасний пікап Beetle, але його колісна база надто коротка і для цього ідеально підходила подовжена колісна база універсала BMW E46.

Знадобились значні модифікації, щоб перетворити знаменитий Volkswagen Beetle у пікап. Спочатку видалили задню частину кузова Beetle та замінили його новою платформою, яка була відповідно пристосована для створення пікапа. Збережено багато елементів класичного Beetle. В салоні цікаво поєднані кермо VW Beetle з панеллю приладів BMW. Сидіння в стилі Ford F-150, а задні ліхтарі взяті з пікапу F-150 десятого покоління. Дах із панорамним люком — від Peugeot 206. Нижня частина переднього бампера — від Porsche Cayman S 2014 року випуску.

Після заміни кузова, тюнери зосередилися на внутрішньому обладнанні та функціональності автомобіля. Вони встановили нову задню підвіску та розширили колісну базу, щоб підвищити стійкість автомобіля. Крім того, пікап отримав новий задній бампер та систему вихлопу, які додали йому спортивний вигляд.

Що стосується двигуна, то тюнери вирішили залишити оригінальну силову установку від BMW E46, що дозволило пікапу зберегти хорошу потужність і динаміку. Все це в поєднанні з легкою вагою Volkswagen Beetle, створює унікальне поєднання стилю та продуктивності.

Volkswagen Beetle пікап є вражаючим прикладом креативності та ретро-стилю, поєднаного з сучасною функціональністю. Цей проект вкладається у потреби ентузіастів, які шукають щось унікальне і неординарне на дорозі.

Останні публікації

Названі чотири причини, через які у водіїв зайві витрати на ремонт машини

Автовласники повинні самостійно забезпечувати безперебійну роботу власного транспортного засобу. Однак багато хто з них своїми…

6 години тому

Індія отримала від Росії останню партію ПЗРК «Ігла-С»: налагоджує їх внутрішнє виробництво

Індійська армія знаходиться на порозі посилення своїх можливостей протиповітряної оборони через надходження останньої партії системи…

7 години тому

Французька армія отримає танкери нового покоління з броньованою кабіною

Французьке агентство закупівель (DGA) офіційно уклало з Arquus контракт на розробку та виробництво нового покоління…

8 години тому

Британія офіційно представляє нову систему: автомобіль, яким дешево збивати безпілотники

Британський уряд оголосив про помітну розробку в оборонних технологіях: зброю радіочастотної спрямованої енергії (RFDEW), призначену…

9 години тому

Канадський панцерник врятував життя бійцям ЗСУ

Українські військові повідомили про приголомшливий інцидент, під час якого автомобіль канадського виробництва Senator у конфігурації…

10 години тому

Про цю новинку від Kia ніхто не знав, але вона вже готова: на перших зображеннях розкрито ще один пікап

Компанія Kia досить давно розпочала розробку першого у своїй історії пікапа, який отримав назву Tasman.…

11 години тому