Ці автомобілі найчастіше відвідують СТО: топ 3 найгірших «японців»

Підпишись на нас:

Японський автопром має гарний авторитет, ці автомобілі славляться своєю надійністю, а тому до СТО заїжджають рідко. Але в історії кожного виробника є неприємні моменти.

Ми вирішили сформувати рейтинг авто, котрі вимагають частого обслуговування.

Subaru Outback

Ці автомобілі найчастіше відвідують СТО: топ 3 найгірших «японців»

Subaru Outback має популярність серед водіїв, але власники моделі мають і немало клопоту з своїм транспортом. Найбільше проблем виникає з двигуном, адже агрегат споживає масло в більших обсягах, ніж очікується. Це призводить до необхідності постійного оновлення масла, що обтяжує обслуговування.

Також модель має проблеми з трансмісією, а тому водії відчувають затримку при перемиканні передач. Цей незначний перелік проблем вимагає частого обслуговування, що негативно впливає на товщину гаманця власника.

Nissan Pathfinder

Ці автомобілі найчастіше відвідують СТО: топ 3 найгірших «японців»

Nissan Pathfinder просторий кросовер, який обирають власники великої сім’ї. Незважаючи на ряд переваг, авто має недоліки. Найперше – це проблеми з системою охолодження. Водії скаржаться на витік охолоджувальної рідини, перегрів двигуна або проблеми з термостатом.
Такий перелік може стати причиною дороговартісного пошкодження мотору.

Також Pathfinder має проблеми з електронікою, час стосується системи запалювання та електричних дверей.

Mazda CX-9

Ці автомобілі найчастіше відвідують СТО: топ 3 найгірших «японців»

Mazda CX-9 є уособленням елегантності, але досконалий дизайн не робить все авто досконалим. Водії найчастіше скаржаться на проблеми з системою підвіски. Така проблема впливає на знос амортизаторів, витік гідромультиплікатора або проблеми з рульовим управлінням. Через це водіям потрібно часто відвідувати СТО, що не приносить задоволення.

На додачу власники борються з системою вентиляції та кондиціонування повітря, котра часто виходить з ладу та призводить до неприємних відчуттів. Саме тому перед придбанням CX-9 водії мають зважити всі «за» та «проти».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: