Спорткар Nissan перетворили на позашляховик: що зробили з авто

Підпишись на нас:

Nissan 350Z є однією з найпоширеніших платформ для тюнінгу і кожен поціновувач таких автомобілів реалізовував різні фантазії з доступним японським спортивним автомобілем. Але в той час, як багато хто йде по шляху збільшення потужності, один власник вирішив перетворити свій 350Z на справжній позашляховик.

Подробиці

Автомобіль оснащений колесами Method, 30-дюймовими шинами для бездоріжжя та пройшов через ліфт підвіски. Остання дія виконується за допомогою набору койловерів із використанням найм’якших пружин, рекомендованих виробником, а також прокладок і кількох деталей від Infiniti FX. Для того, щоб все було захищено, є передня опорна дужка та захист, а ліхтарі та багажник на даху допомагають надати вигляду «міцного» позашляховика.

Власник цього автомобіля також замінив систему повного приводу від Infiniti G37x. Роздавальна коробка заблокована, що забезпечує розподіл крутного моменту спереду і ззаду у співвідношенні 50/50, а щоб система підійшла, він також включив підрамник, диференціал і деякі компоненти підвіски з G37.

Але на цьому зміни не закінчуються. Під капотом VQ37VHR 3,7 л V6, двигун, який найчастіше асоціюється з Nissan 370Z та Infiniti G37. В стандартному виконанні цей двигун видає 328 к.с. (245 кВт) на кривошип, і власник сподівається, що він вироблятиме 310 к.с. (231 кВт) на колеса . У парі з двигуном працює автоматична коробка передач, незважаючи на те, що в 350Z спочатку була встановлена механіка. Маючи це на увазі, власник працює над тим, щоб додати до автоматичної коробки ручний режим. Таким чином він зможе обирати потрібні в конкретний момент передачі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: