Рідкісний 33-річний BMW E30 продають за ціною нового кросоверу

Підпишись на нас:

BMW E30 Touring є рідкісним варіантом баварського універсалу, але те, що ховається під капотом цього конкретного екземпляра, представленого на аукціоні Bring A Trailer, робить цей автомобіль унікальним.

Подробиці

Автомобіль імпортований до США з Нідерландів лише кілька місяців тому. Оригінальний 2,0-літровий двигун M20 цього автомобіля був замінений на 2,8-літровий рядний шестициліндровий двигун M52, ймовірно, від E36 328i, E39 528i або E38 728i. У період свого розквіту цей двигун мав потужність близько 190 к.с. — приємне збільшення порівняно зі 120-сильними «конями» оригіналу. Можливо, важливіше те, що він збільшує крутний момент приблизно з 164 Нм до здорових 280 Нм.

BMW E30 Touring

Він також має кілька приємних оновлень, включаючи підвіску, гальма від E34 540i, модернізований кондиціонер, бампери в стилі M-Tech II і 17-дюймові легкосплавні диски.

Цей  автомобіль має багато елементів, якими захоплюються ентузіасти, у тому числі люк з електроприводом, електричні склопідйомники, кермо M-Tech I, спортивні сидіння з підігрівом, оздоблені шкірою, і повнофункціональний бортовий комп’ютер (найсучасніша техніка того часу).

Хоча фактичний пробіг невідомий, є деякі ознаки того, що за автомобілем добре доглядали. Схоже, що сидіння та дверні карти були вкриті оригінальною шкірою, килими салону виглядають бездоганно на фотографіях, а також є сітка для собак і чохол.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: