Мініатюрний родстер Daihatsu перетворили на позашляховик

Підпишись на нас:

Daihatsu Copen є одним із культових автомобілів для любителів бензинових ДВС разом із знятою з виробництва Honda S660. Власник одного такого авто з Японії все ж захотів розширити можливості родстера, перетворивши його на справжній позашляховик.

Подробиці

З’явилась ця модель на Car Sensor разом із досить детальним списком модифікацій. Найважливішою зміною є піднята підвіска, що забезпечує досить великий дорожній просвіт, за який соромно навіть деяким сучасним позашляховикам. Підйомний комплект поєднується з новим набором 15-дюймових легкосплавних коліс від OZ Racing, взутих у чіпкі шини Yokohama Geolandar M/T. Додайте крихітні звиси, коротку колісну базу та малу вагу і ви отримаєте досить потужний позашляховик, який обмежений лише передньопривідним характером.

Daihatsu Copen XPlay

Модель базується на оздобленні XPlay Daihatsu Copen, яке було покликане зробити його більш авантюрним прямо з заводу. Таким чином, елементи стилю кросовера, включаючи пофарбовані в чорний колір крила та бампери, є заводськими варіантами. Тим не менш, власник пішов далі, додавши більше деталей до унікальної конструкції.

Спереду є алюмінієвий захист, два світлодіоди IPF, встановлені на капоті, червоні буксирувальні гаки на решітці, світлодіодні протитуманні фари та темніші фари від Copen GR Sport. Піщана драбина ARB і резервуар Rotopax встановлені на спеціальному каркасі позаду, завдяки чому Copen виглядає так, ніби його підготували до Дакара. Хвіст виглядає дуже круто з подвійними вихлопними трубами глушника HKS, а спеціальна зчіпка дозволяє Copen буксирувати невеликі причепи.

Висувний дах отримав автоматичний комплект від Takeoff, тому він не керується вручну, як у стандартному родстері. Декоративний ковш був доданий на даху, але всі знають, що ця функція не може працювати на родстері. Усередині пара червоних сидінь Recaro та значки Momo на кермі та перемикачі передач.

Крихітний 660-кубовий двигун із турбонаддувом під капотом залишається повністю стандартним і передає потужність на передню вісь через коробку передач CVT. Автомобіль має 96 055 км на одометрі з моменту придбання новим у 2015 році. Ціна унікального позашляховика становить 1 698 000 ієн (13 215 доларів США), що близько до ціни новий авто даного бренду в Японії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: