Новий недорогий електричний кросовер Volvo EX30 розсекречений до прем’єри

Підпишись на нас:

Компанія Volvo готується до дебюту нового компактного кросовера з індексом EX30. Прем’єра моделі запланована на 7 червня, але як виглядатиме автомобіль вже відомо завдяки витоку з офіційного сайту Volvo.

Подробиці

На сторінці порталу шведського автогіганта з’явилося зображення EX30 у профіль без захисного камуфляжу. Зараз ця помилка усунена і дизайн ще не представленого автомобіля знову прихований. Проте шведському виданню “Allt om Elbil” вдалося зробити знімок екрану, після чого викласти його у відкритий доступ.

Volvo EX30

Судячи з скріншоту, новий електричний паркетник Volvo отримає короткі звиси, традиційний п’ятидверний кузов з майже вертикальною кришкою багажника, бумерангоподібні фари, а також С-подібні задні ліхтарі.

Volvo EX30

Підтверджених технічних подробиць про шведську новинку поки немає, але ходять чутки, що її побудують на платформі SEA, яка раніше лягла в основу моделей Smart #1 і Zeekr X. У лінійці моделей EX30 стане компактним «паркетником» Volvo з довжиною всього 4200 мм.

Volvo EX30

Як один з двигунів для новинки може виступити силова установка на 272 кінські сили, доступна для передньопривідного варіанту. Буде EX30 і повнопривідна версія з двома електромоторами, але якою виявиться її віддача поки невідомо.

Що стосується цін, то в Volvo обіцяють зробити свою новинку підходящою під будь-який бюджет. Реалізувати цей задум компанія збирається шляхом пропозиції покупцям широкого діапазону ємності тягової батареї.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: