Porsche Panamera готується до зміни покоління: перші фото

Підпишись на нас:

Прем’єра другого покоління моделі Porsche Panamera відбулася сім років тому. У червні цього року автомобіль повинен пережити планову модернізацію, яка, зважаючи на все, сильно не позначиться на його зовнішності.

Подробиці

Як можна судити з перших шпигунських фотографій новинки, зроблених під час її випробувань на автодромі Нюрбургрінг у Німеччині, нова генерація Panamera збереже колишні габарити та базовий дизайн. Основні зміни торкнуться світлодіодної оптики моделі, яка трохи змінить зовнішній вигляд і отримає більш просунуту технологію освітлення.

Porsche Panamera

Інші доопрацювання, помітні на знімках, виглядають точковими. Так, наприклад, на себе увагу звертає трохи інше розташування повітрозабірників у передньому бампері, що робить зовнішній вигляд моделі більш агресивним, а також прикриті маскувальною плівкою вентиляційні отвори.

Porsche Panamera

Що стосується корми, то в цій частині по-новому виглядає висувний задній спойлер, а також ліхтарі, які стануть компактнішими, ніж в актуальному Panamera.

Porsche Panamera

Усередині фастбек Porsche очікує поява оновленої передньої панелі від нового Cayenne, яка включить 12-дюймову цифрову комбінацію приладів і 12,3-дюймовий екран мультимедійної системи. Крім того, окремий 10,9-дюймовий тачскрін передбачать для пасажира.

Зміни в підкапотному просторі повинні включити модернізовану установку PHEV, яка покращиться з точки зору запасу ходу на 48-56 кілометрів, а також стане потужнішою (468 кінських сил вибачивши 443 к.с.). Повністю електрична версія Panamera не буде випущена, щоб не створювати внутрішню конкуренцію Taycan.

Терміни прем’єри модернізованого фастбеку Porsche не розкриваються, але все вказує на те, що автомобіль дебютує протягом кількох місяців.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: