Родстер Jaguar E-Type перетворили на «монстра для бездоріжжя»

Підпишись на нас:

Jaguar E-Type вважається одним з найкрасивіших класичних автомобілів своєї епохи, особливо в конфігурації родстера з відкритим верхом. E-Type 4×4 «Monster» — це репліка даного автомобіля з елементами Range Rover, які забезпечують унікальному авто вражаючі позашляхові якості.

Подробиці

На перший погляд позашляховик E-Type можна прийняти за рендер, але фотографії на 100% справжні. Транспортний засіб у робочому стані та має дозвіл про пересування по дорогах загального користування. Величезний дорожній просвіт та легкосплавні диски з п’ятьма спицями від Defender роблять колись низький кабріолет схожим на вантажівку-монстра.

Склопластиковий кузов виготовлено з репліки JPR Wildcat E-Type в стилі MK1, але без хромованих бамперів. Екстер’єр в дуже хорошому стані, укомплектований висувним м’яким верхом, полицею ззаду для додаткового зберігання багажу, а також металевою опорною пластиною та бічними сходинками, які дозволяють вам піднятися всередину.

Салон автомобіля виглядає досить просто, з розподільною панеллю від Range Rover і двома сидіннями з тканинною оббивкою.

Jaguar E-Type 4x4 Monster

Відповідно до списку на eBay, драбинчасте шасі належить Land Rover Range Rover 1984 року випуску . Те саме стосується 3,5-літрового двигуна V8 від Rover, 5-ступінчастої механічної коробки передач і системи повного приводу. Але автомобіль має великий пробіг, про що свідчить 124 968 миль (201 117 км) на одометрі.

Jaguar E-Type 4x4 Monster

Якщо вас цікавить унікальний Jaguar E-Type 4×4 Monster, він знаходиться в Літл-Аддінгтоні, Великобританія, і може стати вашим за £19 750 ($24 385).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: