В ідеальному стані: виставили на аукціон модифікований 36-річний Ferrari

Підпишись на нас:

Оригінальний Pontiac GTO не був першим чи найшвидшим маслкаром, але це був автомобіль із найкращим маркетингом. Це американський сімейний седан, був названий на честь італійського спортивного автомобіля ручної роботи – Ferrari GTO з V12.

Подробиці

Pontiac і Ferrari GTO не мали нічого спільного, окрім назви, але цей екземпляр Ferrari  412 із заміною двигуна позбувся свого 5,0-літрового V12, який замінили на 6,0-літровий алюмінієвий V8 LS2 від GTO 2005-року.

Ferrari 412 GTO виставлено на продаж на аукціоні Bring-a-Trailer.

Четверте покоління Ferrari 412 GTO отримало оновлення з 5,7 до 6,0 літрів у 2005 році, підвищивши потужність з 350 до 400 к.с.). Крім того, він підключений до шестиступінчастої коробки передач Tremec від GTO, тоді як більшість Pontiac GTO були тришвидкісними автомобілями.

І якщо цієї трансплантації серця недостатньо, щоб фанати Ferrari були в захваті, то сюди додали: камуфляж, заміну коліс і внутрішні модифікації.

Ми бачили модифіковані 365/400/412 Ferrari раніше, в тому числі перероблені на пікап, але що цікаво в цьому екземплярі, так це те, що він перебуває в руках одного власника з 2001 року, коли автомобіль ще був в оригінальному графітому кольорі Grigio Ferro. І оскільки заміна двигуна була виконана в 2010 році, будь-які проблеми з цими модифікаціями явно вже були виявлені і ліквідовані.

Ferrari 412 LS

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: