Експерти назвали найкращий середньорозмірний кросовер: витрата палива 6 літрів на 100 км

Підпишись на нас:

Сегмент середньорозмірних кросоверів вкрай перенасичений пропозиціями від різних автомобільних брендів, тому вибрати найкращий варіант часом виявляється непросто. Допомогти в цьому покупцям вирішили аналітики “Consumer Reports”, які опублікували свіжий рейтинг найкращих автомобілів у цьому класі SUV.

Подробиці

Американські журналісти провели ресурсні випробування практично всіх представлених на сьогоднішній день на ринку середньорозмірних кросоверів, а також опитали власників таких машин, після чого підрахували набрані ними бали та назвали найкращий автомобіль у цьому сегменті.

Експерти назвали найкращий середньорозмірний кросовер

Ним виявився корейський бестселер Hyundai Santa Fe в гібридній версії. Кросовер заробив 88 балів зі 100 з погляду надійності, а також виявився одним із найкращих у своєму класі за показниками витрати палива, дальності ходу та динаміки.

Що стосується відгуків власників, то вони похвалили «Санта Фе» за просторий і зручний салон, який чудово підходить під запити сімейних людей, а також наявність системи повного приводу вже в «базі».

Експерти назвали найкращий середньорозмірний кросовер

Нагадаємо, гібридні Santa Fe комплектуються 1,6-літровим 4-циліндровим бензиновим двигуном з турбонаддувом, що працює в парі з електричним двигуном. Сумарна віддача цього тандему становить 226 кінських сил, а витрата палива в середньому дорівнює близько 6-літрам на 100 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: