З Porsche до McLaren: чеську репліку рідкісного гіперкара продали за 186 000 доларів

Підпишись на нас:

Версія McLaren F1 з літерою LM є одним із рідкісних автомобілів у світі. Таких гіперкарів було випущено всього 6 штук, тому ті машини, що іноді з’являються на аукціонах, коштують неймовірно дорого. Але стати їх власником можна і за відносно невеликі для таких авто гроші. Доказом цього став проданий на eBay екземпляр McLaren F1 LM, який колись був Porsche Boxster.

Подробиці

Йдеться про копію британського гіперкара, яку підготувало одне з гаражних ательє Чехії. Фахівці неназваної тюнінг-компанії скористалися шасі Porsche, побудувавши для нього кузов зі скловолокна, що переконливо відповідає зовнішності McLaren F1 LM.

McLaren F1 LM, який колись був Porsche Boxster.

Для того, щоб зробити машину максимально схожою на оригінал, чеським тюнерам довелося переробити її салон, змінивши компонування сидінь, а також підігнавши наскільки це було можливо сам інтер’єр під той, який має справжній F1 LM.

Унікальна особливість цієї копії полягає у наявності у неї гідравлічної системи передньої підвіски, що дозволяє піднімати передній бампер при подоланні лежачих поліцейських та бордюрів.

McLaren F1 LM, який колись був Porsche Boxster.

Що стосується двигуна, то як нього виступив не оригінальний V12 від McLaren, а стандартний 3,2-літровий опозитний мотор Porsche Boxster S, який працює в парі з 5-швидкісною автоматичною трансмісією.

McLaren F1 LM, який колись був Porsche Boxster.

Машину оцінили у 150 000 фунтів стерлінгів або 186 000 доларів. Судячи з оголошення, автомобіль успішно продано. Причому лише за кілька днів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: