Водій відсудив у держави $1,35 мільйона за яму на дорозі

Підпишись на нас:

У Великій Британії водій добився рекордної компенсації за збитки, завдані ямою на дорозі. Суд постановив, що уряд Уельсу має виплатити автомобілісту неймовірну суму в 1,1 мільйона фунтів стерлінгів (1,35 мільйона доларів).

Позови про відшкодування збитків автомобілям, пошкодженим вибоїнами, не є рідкістю у Великобританії. За останні роки якість доріг різко погіршилася, лише у квітні 2023 року 50 000 транспортних засобів постраждали від вибоїн. Водії вже отримали 139 мільйонів фунтів стерлінгів (171 мільйон доларів США) у вигляді компенсації з 2017 року, із середньою виплатою 1077 фунтів стерлінгів (1327 доларів США) на водія.

В цьому випадку така солідна сума пов’язана з тим, що яма на дорожньому полотні стала причиною аварії. ДТП сталось у 2018 році, автомобіль повністю розбитий, а водій отримав серйозні травми та звернувся до суду.

Подробиці транспортної пригоди та ім’я водія не розголошуються, але відомо, що він подав позов у ​​2018 чи 2019 році. Суд тривав чотири роки, але врешті ситуація вирішилась на користь водія.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: