Шкільний автобус перетворили на просторий будинок на колесах

Підпишись на нас:

Завдяки своїй платформі автомобілі Ford E450 використовуються для різних потреб, включаючи перевезення школярів. Однією з таких машин, що потрапили під списання, вирішили дати нове життя, перетворивши його на незвичайний будинок на колесах.

Подробиці

Автори проекту повністю позбулися жовтої фарби на кузові, замінивши її на брудно-сіру, яка за задумом творців машини не повинна залучати диких тварин.

Зовні автомобіль зовсім не виглядає як мобільна оселя, а через свій колір нагадує швидше машину для перевезення ув’язнених з фільмів про постапокаліпсис. Але все змінюється, коли потрапляєш усередину.

Ford E450

У салоні автобуса реалізовано класичний мінімалістичний інтер’єр, що нагадує просторий готельний номер. У задній частині розташоване ліжко розміру «queen-size», що сусідить із шафами, а також кухонна зона з раковиною, індукційною варильною панеллю та холодильником Summit.

Ford E450

Навпроти встановлено великий диван та стіл. І на цьому все. Жодних чудернацьких спальних місць, потайних дверей і комор, а також наворочених душових та туалетів – лише основні елементи, необхідні для приємного проведення часу в дикій природі.

За електричну частину відповідають дві сонячні панелі по 300 Вт кожна, а також літій-залізо-фосфатні батареї. Також передбачено 98-літровий бак для води та дизельний обігрівач, якщо всередині стане холодно.

Ford E450

Стверджується, що будинок на колесах оснащений 4-дюймовим ліфт-комплектом, що робить його здатним долати потенційно важкопрохідну місцевість. Зв’язку з дорогою забезпечують чорні алюмінієві колеса, за якими встановлені покращені гальмівні механізми та амортизатори фірми Fox.

Надає руху екс-шкільний автобус, перероблений в автобудинок, дизельний мотор Powersrtoke об’ємом 6 літрів, форсований до 455 кінських сил.

Автомобіль виставлено на продаж за 48 тисяч доларів

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: