Китайський аналог Toyota Land Cruiser від Great Wall розкритикували перші покупці

Підпишись на нас:

Суббренд концерну Great Wall під назвою Tank готується до початку продажів в Європі свого флагманського позашляховика з індексом “500”. Нового великого гравця у сегменті великих позашляховиків уже прозвали аналогом Toyota Land Cruiser Prado. Більшість власників таких машин у Китаї хвалять її за дизайн, м’яку роботу підвіски, просторий салон та якість шумоізоляції, а також відмінні позашляхові якості. Але, як відомо, у разі будь-якого автомобіля не обходиться і без ложки дьогтю.

Подробиці

Одна з головних претензій до Tank 500 з боку його власників у Піднібесній є невиразна робота його 9-діапазонної автоматичної трансмісії, яка розроблялася власними силами інженерів Great Wall.

Tank 500

Коробка відзначилася частими та не завжди необхідними перемиканнями в режимі міської їзди на невисоких швидкостях, а також задумливістю при різкому натисканні на педаль акселератора.

Інший нюанс стосувався високої витрати палива. У випадку з деякими власниками «п’ятисоток» цей показник у місті загрозливо близько добирався до позначки 20 літрів на 100 км.

Tank 500

Крім того, багатьом китайським автовласникам не сподобалося, як у Tank 500 функціонує його дисплей мультимедійної системи. Незважаючи на красиву і чітку картинку, швидкість роботи пристрою залишає бажати кращого.

До списку інших проблем увійшли скарги на відсутність у салоні преміальних матеріалів обробки, замінених на їхню імітацію, а також на питання, що стосуються надійності.

Tank 500

Так, наприклад, кілька власників Tank 500 вже поскаржилися на те, що в нових автомобілях виходять з ладу фари, а як мінімум у одного з них на пробігу 8 тисяч кілометрів сталася поломка рульової рейки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: