Найшвидший у світі Mitsubishi Galant потрапив на аукціон

Підпишись на нас:

Якщо ви кинете швидкий погляд на цей Mitsubishi Galant VR 4 1992 року випуску, то можете подумати, що він такий самий, як і будь-який інший.  Однак цей Galant VR 4 насправді є найшвидшим у світі, і зараз він продається на eBay за 29 999 доларів.

Подробиці

Автомобіль провів перші роки свого існування, як і будь-який інший Galant, але в 2000-х роках RaVer Motorsports і Smith Automotive його значно модифікували з наміром брати участь у наземних швидкісних гонках. З 2006 по 2009 рік модифікований Mitsubishi брав участь в різних змаганнях.

Найшвидший у світі Mitsubishi Galant потрапив на аукціон

Незважаючи на те, що автомобіль виглядає досить скромно, він одного разу досяг підтвердженої максимальної швидкості 224 милі на годину (360 км/год) у 2009 році на Бонневільській соляній рівнині. Востаннє він брав участь у перегонах у El Mirage Dry Lake Bed у листопаді 2009 року, де він досяг швидкості 212,9 миль/год (342,6 км/год). З тих пір він провів більшу частину часу в виставковому залі в дилерському центрі в Центральній Каліфорнії.

Найшвидший у світі Mitsubishi Galant потрапив на аукціон

Над автомобілем була проведена велика робота, щоб дозволити йому розвивати такі монументальні швидкості. Наприклад, 2,0-літровий двигун 4G63, найбільш відомий як двигун Mitsubishi Lancer Evo, тепер працює на турбокомпресорі Garrett GT45R (50 PSI наддуву). Також є спеціальний проміжний охолоджувач рідина-повітря, нові порти головки двигуна та розподільні вали, пружини клапанів Kiggly Racing, первинні форсунки Magnus 440 куб.см та вторинні форсунки об’ємом 1680 куб.см, нові поршні, алюмінієві штоки та нова система керування двигуном AEM. Модифікації дозволили невибагливому седану видавати 909 к.с. при неймовірних 9500 об/хв.

У списку продажу не згадується, скільки миль проїхав автомобіль.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: