Найдешевший кросовер Hyundai буде коштувати 6000 доларів

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai готується до старту продажу нової моделі у своїй SUV-лінійці. Автомобіль під назвою Exter займе найнижчу сходинку в ієрархії кросоверів корейського бренду і, відповідно, стане найдешевшим «паркетником» марки. Напередодні його запуску стали відомі майже всі подробиці цього проекту.

Подробиці

До дилерів Hyundai Exter дістанеться до середини липня, але старт прийому замовлень вже дано. Автомобіль запропонують покупцям відразу в п’яти комплектаціях, ціни на які варіюватимуться від 500 000 до 1 000 000 індійських рупій (від 6 000 до 12 000 доларів).

Hyundai Exter

До списку оснащення моделі увійде шість подушок безпеки вже в базі, система електронного контролю стійкості, датчики тиску в шинах, система допомоги при підйомі, відеореєстратор з двома камерами та охоронна сигналізація. Крім того, Exter отримає безключовий доступ до салону, задні датчики паркування та камера заднього виду.

Кросоверу дістанеться незвичайний зовнішній вигляд з H-подібними світлодіодними денними ходовими вогнями, радіаторними гратами з параметричним дизайном і квадратними фарами-прожекторами. Як платформа для Exter виступить архітектура, використана Hyundai при створенні хетчбека Grand i10 Nios та седана Aura.

Список двигунів повинен включити в себе 1,2-літровий бензиновий атмосферник, що працює в парі з 5-швидкісною МКПП або роботом (83 л.с. і 114 л.с.), а також біопаливну силову установку, характеристики якої поки не розкриваються..

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: