Китайська копія позашляховика Suzuki Jimny від GM стартує в ціні з 11 240 доларів

Підпишись на нас:

Спільне підприємство SAIC-GM-Wuling у Китаї входить у новий сегмент процвітаючої автомобільної промисловості Китаю з випуском Yep, свого першого повністю електричного SUV, випущеного під брендом Baojun. Маленький Baojun Yep починається з 79 800 юанів (11 240 доларів) і досягає 89 800 (12 698 доларів) в максимальній комплектації.

Baojun Yep

Крихітний позашляховик, відомий як YueYe китайською мовою, вперше був представлений світові на квітневому автосалоні в Шанхаї, але надійшов у продаж лише 25 травня. Він має форму тридверного позашляховика з чотирма місцями та його габарити 3381 мм х 1686 мм х 1721 мм. Якщо подати ці цифри в контекст, це робить його приблизно на 10 дюймів коротшим за Suzuki Jimny.

Враховуючи крихітні розміри Yep, не дивно, що він легкий, важить лише 1006 кг. Внутрішній простір обмежений, але задні сидіння можна скласти, щоб отримати в позашляховику приблизно 715 літрів вантажного простору. Деякі додаткові місця для зберігання також знаходяться в багажнику, який пропонує функції обігріву та охолодження.

Baojun Yep

 

В основі Baojun Yep лежить акумуляторна батарея ємністю 28,1 кВт/год, яка приводить в дію один електродвигун потужністю 67 к.с. і з крутним моментом 140 Нм. Акумулятор можна зарядити від 30% до 80% за 35 хвилин, і Yep може проїхати до 303 км на одному заряді, що досить вражаюче, враховуючи, наскільки малий акумулятор. Максимальна швидкість становить 100 км/год.

Baojun зробив вибір на користь квадратної зовнішньої естетики Yep, оснастив його чорними переднім і заднім бамперами, подовжувачами крил і рокерними панелями. Передня частина повністю позбавлена ​​традиційної решітки, але є пара світлодіодних фар. Мабуть, найбільш інтригуючим аспектом дизайну SUV є маленький екран на дверях багажника, який можна використовувати для відображення повідомлень іншим водіям.

Baojun Yep

Інтер’єр напрочуд добре обладнаний. Серед стандартних частин є пара 10,25-дюймових дисплеїв, які служать цифровою панеллю приладів і екраном інформаційно-розважальної системи. Існує навіть 360-градусна система камер.

Baojun Yep

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: