Експерти назвали 10 найкращих вживаних 7-містних автомобілів

Підпишись на нас:

Незалежно від того, чи плануєте ви регулярно перевозити сімох людей, чи просто потребуєте іноді третій ряд сидінь, на ринку вживаних автомобілів є великий вибір. Видання WhatCar назвало 10 найпопулярніших автомобілів, які мають таку опцію.

Подробиці

Сьогодні, якщо вам потрібен семимісний автомобіль, у вас є багато варіантів. Є практичні мінівени, які легко вміщають таку кількість пасажирів, і безліч більш «міцних» на вигляд позашляховиків, які також виконають цю роботу.

Перш ніж вирішити, яка модель для вас найкраща, важливо подумати, чи потрібен вам великий багажник, коли використовуються всі сім сидінь, чи віддаєте перевагу підвищеному положенню водія за кермом позашляховика і чи хочете ви щось не тільки практичне, але й з куражем в керуванні автомобілем.

10. Seat Alhambra. Напрочуд гарний у керуванні авто, який оснащений розсувними задніми дверцятами. Це чудова нагода не мати ніяких проблем на тісних місцях для паркування. Крім того, у відкритому стані ці дверцята залишають широкий отвір, який допомагає пристібати ременями безпеки маленьких дітей до середнього ряду. Це великий автомобіль, у якому достатньо місця для сімох, і він оснащений цілою низкою потужних двигунів, які справляються з роботою, пов’язаною з його транспортуванням. Він також добре їздить і керується, він вишуканий і ефективний.

9. Ford S-Max. Для початку він виглядає чудово, а під цією спортивною поверхнею ви знайдете транспортний засіб для людей, керувати яким надзвичайно приємно. І хоча ви не можете вмістити в нього стільки ж, скільки в його побратима, більшого Ford Galaxy, місця все одно більш ніж достатньо для семи осіб. Як і у випадку з Galaxy, слід уникати при виборі авто, які дуже активно намотували пробіг в таксі.

8. Skoda Kodiaq. Такий неперевершений універсал, як цей семимісний Kodiaq, може не виділятися з натовпу, особливо якщо порівнювати його з оригінальним Peugeot 5008. Але все рівно це стильний та високопродуктивний автомобіль, яким зручно керувати та на якому комфортно їздити. Купуйте вживаний автомобіль, і ви зможете значно заощадити, що лише посилить привабливість цієї симпатичної та практичної Skoda.

7. Volvo XC90. Ось розкішний позашляховик, який є практичним, має безліч технологій безпеки та має надзвичайно розкішний інтер’єр. Він також зручний і просторий, у ньому достатньо місця для сімох. Не так вже й важливо, яку версію ви виберете, тому що всі комплектації дуже добре оснащені. І ви можете вибрати автомобіль початку 2015 або 2016 року менш ніж за половину ціни нового.

6. Ford Galaxy. Ford Galaxy просто величезний. Усередині ви знайдете місця для семи дорослих і навіть трохи місця для вашого багажу. На додаток до всього, він зручний у керуванні та комфортний. Автоматична коробка передач може викликати багато уваги та потребувати частої заміни рідини, тому перевіряйте історію на наявність доказів цього та уникайте автомобілів, які матимуть величезний пробіг.

5. Citroën Berlingo Berlingo спеціалізується на внутрішньому просторі, і всім, що з цим пов’язане. Обирайте версію XL із сімома сидіннями, і ніхто не почуватиметься обділеним простором. Протягом багатьох років він був у різних формах, і всі вони були квадратними, просторими та досить недорогими для покупки та експлуатації. Свіжіші версії продовжують цю спадщину, але виглядають більше витонченими та престижними.

4. Citroën Grand C4 SpaceTourer Хочете мінівен, який добре оснащений, стильний і комфортабельний? Сидіння для семи осіб тут поєднані з величезним багажником, коли третій ряд складається в підлогу. Лінійка двигунів складається з потужних та економічних силових агрегатів, а також він добре їздить та керується для автомобіля такого розміру. Такий автомобіль робить тривалі подорожі з родиною даже комфортними.

3. Volkswagen Touran Немає за що не любити універсальний семимісний VW Touran. По-перше, їздити на ньому дуже приємно. Це просторий, вишуканий і стильний універсальний автомобіль з елегантним і практичним інтер’єром. Для початку, другий ряд складається з трьох окремих сидінь, що дозволяє перевозити три дитячі крісла поруч, і всі ці крісла ковзають і складаються незалежно одне від одного. З прибраним третім рядом багажник також величезний.

2. Audi Q7. Q7 це бездоганний сімейний автомобіль, відмінний автомобіль на далекі відстані та ще й до того ж розкішний автомобіль. Небагато автомобілів в його ціновій ніші мають ширший і тихіший салон. Це теж надійно. Крім того, якщо ви купуєте автомобіль, виготовлений до 2019 року, ви отримаєте набагато простішу в управлінні інформаційно-розважальну систему, ніж ту, що є в пізніших моделях.

1. Peugeot 5008. Семимісний 5008 здобув перемогу над всіма мінівенами і навіть над суперниками позашляховиками преміум-класу. Чому? Ну, для початку, це стильний, практичний і надійний в керуванні автомобіль. Гарний зовнішній вигляд покриває інтер’єр, який є вражаюче гнучким і дозволяє комфортно розмістити сім осіб. Крім того, на вибір є цілий ряд потужних двигунів, він добре оснащений у всіх комплектаціях, а також напрочуд добре їздить і керується. Загалом, це чудовий автомобіль з хорошою ціною.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: