В ралійний Subaru WRX STI встановили двигун від Ferrari V8: як він йде

Підпишись на нас:

В ралійному автомобілі Сема Альберта двигун Subaru WRX STI був замінений на Ferrari V8. Нове відео від DirtFish показує цей швидкий автомобіль у дії на етапі ралі зі змішаним покриттям.

Подробиці

Ширококутний огляд камери справді допомагає передати відчуття швидкості, а лемент F136 IB V8 у поєднанні з «хвостами» бруду — це, безперечно цікаве видовище. Що стосується двигуна, то цей 4,3-літровий V8 був встановлений від Ferrari California, а потужність, як повідомляється, «майже ідентична зареєстрованим стандартам Ferrari».

Автомобіль може розвивати близько 454 к.с. (338 кВт) і 485 Нм крутного. Непогане оновлення в порівнянні зі стандартним «Субаровським» STI 300 к.с. (224 кВт) і 407 Нм крутного моменту.

Але силову установку було обрано не лише через фактор потужності, вона має деякі практичні переваги. Відповідно до правил, якщо об’єм двигуна автомобіля менше 4,5 літрів і цей двигун атмосферний, обмежувати потужність не потрібно. Завдяки тому, що F136 на 0,2 літра нижче цього порогу, Альберт зміг вижати з нього повний максимум. Також було виявлено, що він забезпечує більш стабільну подачу потужності, ніж стандартний двигун Subaru.

Однак у двигуна також є один недолік, він потребує додаткового налаштування підвіски автомобіля, щоб врахувати додаткову вагу.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: