Гонщик Формули-1 продає свій McLaren за 272 000 доларів

Підпишись на нас:

Даніель Ріккардо, схоже, збирається позбутися будь-яких слідів свого невдалого періоду в гонках за команду McLaren Formula 1 і хоче розлучитися зі своїм 720S Spider.

Подробиці

Автомобіль австралійця виставлено на продаж через McLaren New Forest у Великій Британії, його ціна становить 217 450 фунтів стерлінгів (~272 000 доларів). У списку зазначено, що Ріккардо їздив на машині протягом сезону 2022 року, але не згадується, чи насправді він придбав машину за власні гроші чи йому подарувала її McLaren.

Зовнішній вигляд суперкара з центральним розташуванням двигуна прикрашає приголомшливий колір, відомий як фіолетовий лантана. Фарбу доповнює набір 19-дюймових передніх і 20-дюймових задніх коліс із металево-сірим дизайном у поєднанні з яскраво-жовтими гальмівними супортами.

McLaren 720S Spider McLaren 720S Spider

Автомобіль також оснащується великою кількістю опцій. До них входять пакет Performance Plus Pack, пакет Convenience Pack, Exterior Carbon Fiber Upgrade Pack 1, Interior Carbon Fiber Pack 3, сидіння з електроприводом і підігрівом пам’яті, а також система допомоги при паркуванні 360. На нього також залишилося 12 місяців гарантії виробника, і він проїхав лише 6 749 миль (10 861 км).

Незважаючи на те, що McLaren 720S нещодавно замінили на 750S, він залишається одним із найшвидших і найдосконаліших суперкарів, випущених за останнє десятиліття. Його приводить в рух 4,0-літровий V8 з подвійним турбонаддувом із заявленою потужністю 710 к.с. і крутним моментом 770 Нм. Однак випробування на динамометрії, які проводилися в минулому, регулярно показували, що він видає набагато більше потужності, ніж вказує специфікація.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: