Fiat анонсував менший і дешевший за Fiat 500 автомобіль, який не має дверей

Підпишись на нас:

Якщо ви думали, що Fiat 500 — це найменший електричний Fiat, який ви можете купити, то вже не так. Автовиробник випустив Topolino. Він з’явиться на європейських ринках, як італійська версія Citroen Ami та Opel Rocks-e.

Подробиці

Topolino — це італійське слово для Міккі Мауса, яке було псевдонімом оригінального Fiat 500 1936 року випуску. Нова ітерація створена за більш симпатичним і новішим Fiat 500 1957 року. Тим не менш, Topolino менший за всі моделі 500, його довжина 2410 мм.

Fiat Topolino

Новий Fiat Topolino має круглі фари, металеві бампери та дзеркала, задні ліхтарі у формі таблетки та брезентовий верх, що робить його схожим на мініатюрний 500. Профіль характеризується відсутністю дверей, які були замінені мотузками, подібними до класичного 500 Jolly. Для презентаційного автомобіля Fiat вибрав м’ятний відтінок екстер’єру з матовим покриттям у поєднанні з білими колісними ковпаками в стилі ретро.

Обмежені фото- та відеоматеріали не повністю розкривають інтер’єр двомісного автомобіля, але ми можемо побачити частину витонченої оббивки на панелі приладів, емблему Fiat на кермі, а також світлу оббивку на панелі приладів. місць. Є ймовірність, що крихітний електромобіль буде оснащено вбудованим тримачем для смартфона та без кондиціонера. Цікавою особливістю є – ймовірно, додаткова – стійка та валіза ззаду, як стильний спосіб збільшити зону для багажу.

Fiat Topolino

Fiat не вдавався в технічні подробиці, але з пропорцій очевидно, що Topolino — це Citroen Ami з переробленим кузовом.

Citroen Ami (ліворуч) і Opel Rocks-e (праворуч) мають спільні панелі кузова, на відміну від Fiat Topolino
Citroen Ami (ліворуч) і Opel Rocks-e (праворуч) мають спільні панелі кузова, на відміну від Fiat Topolino

Fiat Topolino

Ймовірно, EV матиме електромотор потужністю 8 к.с. (6 кВт) і літій-іонну батарею ємністю 5,5 кВт-год, дозволяючи розвивати максимальну швидкість 45 км/год і з запасом ходу 70 км.

Зазначимо, що в деяких європейських країнах підлітки можуть легально керувати такими авто з 14 або 16 років залежно від місцевого законодавства.

Судячи з успіху Citroen Ami на ринках Південної Європи, новий Fiat міг би миттєво стати хітом, якщо ціна буде цікавою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: