Рідкісну 2-річну Toyota Land Cruiser продають вдвічі дорожче, ніж купували

Підпишись на нас:

Австралійський продавець шукає покупців, які готові ризикнути придбати абсолютно нову Toyota Land Cruiser 79 серії 2021 року випуску 70th Anniversary.

Подробиці

Продавець Land Cruiser просить 139 000 австралійських доларів (90 593 долари США за поточним курсом), що майже вдвічі більше, ніж коштував новий, лише два роки тому. Якщо вам це звучить трохи смішно, є деякі фактори, які можуть зробити це розумним вибором для інших.

Перш за все, цей екземпляр має лише 12 км на одометрі, що робить його таким же новим, яким він був у день, коли покинув салон. Щоб гарантувати, що він залишається новим, його зберігають у пластиковому міхурі де він навіть не зібрав пил за два роки.

Випуск цього авто присвячений 70-ій річниці Toyota Land Cruiser. Загалом автовиробник надіслав австралійським дилерам лише 600 екземплярів версії 70th Anniversary, з яких 320 були з подвійними кабінами (як цей), 200 були з одиночними кабінами і лише 80 були універсалами. Як зазначає видання Drive, початкова ціна моделі спеціального випуску становила 82 600 австралійських доларів плюс дорожні витрати, що на 7 000 доларів більше за стандартну 79 серії GXL з подвійною кабіною.

Однак, незважаючи на те, що це була досить рідкісна модель, спеціальна версія вийшла з головним чином естетичними змінами. Вони включали решітку радіатора в традиційному стилі, чорні розширювачі крил, затемнені 16-дюймові легкосплавні диски та рамки передніх фар, а також унікальні значки та обробку зі штучного дерева всередині.

Toyota Land Cruise 79 Series Toyota Land Cruise 79 Series

Хоча цей екземпляр не є унікальним для моделі 70th Anniversary, він оснащений 4,5-літровим дизельним V8 Toyota. Він здатний виробляти 202 к.с. (151 кВт/) і 430 Нм крутного моменту, але з нього видалили рідини, а акумулятор від’єднали для зберігання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: