Ентузіаст побудував унікальний автомобіль «Razorbak» на базі пікапу Chevrolet

Підпишись на нас:

Цей божевільний на вигляд автомобіль не створювався з нуля для голлівудського блокбастера. Він «почав своє життя», як пікап Chevrolet Silverado 3500 Duramax 2007 року, але зараз не має майже нічого спільного з колишнім собою.

Подробиці

Транспортний засіб наразі виставлено на продаж на eBay і продавець повідомив, що кабіна та крісла пікапу були повністю зняті, а потім була виготовлена ​​сталева рама з використанням міцних сталевих труб. Продавець вручну вирізав і виліпив усі панелі кузова зі сталевого листа і навіть встановив вирізані вручну стійкі до розбиття вікна.

Унікальний Razorbak

Виготовлення панелей кузова, явно зайняли в творця сотні годин і виглядає все це ефектно. Дизайн і форма дверей особливо складні, а також привертають увагу фари від Chevy Camaro і задні фонарі в стилі Lamborghini. Матове вугільно-сіре покриття додає футуристичного дизайну.

Автомобіль, який продавець називає Razorbak, також їздить на комплекті масивних 21-дюймових коліс, обтягнутих шинами Michelin XZL, висотою 54 дюйми та шириною 26 дюймів. Razorbak також використовує шестипоршневі гальма Brembo від Porsche Cayenne GTS і чотири двері типу “крило чайки”.

Інтер’єр також зазнав істотних оновлень. Ззаду розташовані тримісні сидіння, а спереду два ковшеподібні сидіння, хоча також є центральне переднє сидіння, яке виконує роль консолі. Продавець стверджує, що на ділянках із сильним зношенням використано суцільнозернисту волов’ячу шкіру, перфоровану замшу та вуглеволокно морського класу.

Унікальний Razorbak Унікальний Razorbak

За потужність цього звіра відповідає 6,6-літровий двигун Duramax LBZ 2007 року випуску, який має нові литі колектори, більші водостічні труби, спеціальний впуск холодного повітря та працює в парі з шестиступінчастою коробкою передач Allison 1000.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: