Умілець зробив клон Ford Mustang зі старого автомобіля Kia

Підпишись на нас:

Різні умільці  беруть звичайні автомобілі та перетворюють їх на копії транспортних засобів, які вони дуже хочуть, але не можуть собі дозволити. Але в той час як в Америці це може означати перетворення старої Toyota MR2 на Ferrari за допомогою готового обвісу, у Пакистані будують Ford Mustang із вживаної Kia Spectra.

Подробиці

Саме це зробив Камран Рашид з SBC Modifier, щоб створити автомобіль, який ви бачите нижче. І враховуючи, що він почав з чотиридверного передньопривідного седана Kia, результати – особливо передня і задня сторони – дивовижні.

Ніхто не прийме цей Spectra за справжній Mustang, тому що як тільки ви переходите до виду збоку, все йде нанівець, особливо коли власник піднімає двері в стилі Lamborghini.

Канал на YouTube власника авто повний подібних проектів, деякі з яких, як-от Dodge Challenger на базі Vauxhall Victor, показаний у другому відео, ясно показують, що він любить американські маслкари.

Знову ж таки, Challenger не є ідеальним клоном, але він надзвичайно вражаючий і змушує задуматися, чого хлопець міг би досягти хлопець, маючи необмежений бюджет, сировину та найсучасніші майстерні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: