Знайдені в контейнерах Tesla Roadster першого покоління, куплені збанкрутілим китайським автовиробником

Підпишись на нас:

З’явилася низка нових подробиць про три Tesla Roadster першого покоління, знайдених покинутими в транспортних контейнерах у Китаї.

Подробиці

Онлайн-аукціон для цієї трійки був відкритий на початку травня і вже викликав великий інтерес. Так, 30 травня на всі три автомобілі було зроблено високу ставку в 2 мільйони доларів.

Станом на 24 травня продавець Gruber Motors виявив в транспортних контейнерах велику кількість деталей до електромобілей. Серед цих деталей є 4 колеса та шини, фари в зборі, багато дрібних деталей оздоблення, і додає інтриги те, що багато з цих деталей посилаються на VIN 1185. Tesla Roadster з VIN 1185 не було знайдено в контейнерах.

Tesla Roadster

Інформація про доставку трьох родстерів Tesla також показала, що вони були придбані центром досліджень і розробок неназваного китайського автовиробника, який збанкрутував. Вважається, що ця компанія придбала тріо для зворотного проектування і планувала їх розібрати.

Одна невелика неприємність у тріо полягає в тому, що ключі від них відсутні. Ключі були у менеджера порту, але він помер, і їх неможливо знайти. Таким чином, продавець замінить ключі, якщо це необхідно.

Спочатку аукціон мав завершитися 26 травня, але його продовжили до 2 червня. Станом на 30 травня найвища ставка за всі три аукціони становила 2 мільйони доларів. Автомобілі будуть переміщені в нові транспортні контейнери найближчими днями та відправлені або безпосередньо до переможця торгів, або до Дубая, де правила не вимагають дозволу на огляд, щоб показати їх потенційним покупцям.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: