Lexus представив свій найменший кросовер з низькою витратою палива

Підпишись на нас:

Компанія Lexus провела офіційну презентацію свого нового представника сегменту SUV – субкомпактного кросовера LBX. Автомобіль є гібридною моделлю початкового рівня, побудованою на платформі Toyota TNGA-B. Ця ж платформа лягла в основу популярного Yaris Cross.

Подробиці

Довжина Lexus LBX склала 4190 мм, ширина – 1825 мм, висота – 1545 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2580 мм. Таким чином, цей «паркетник» вийшов помітно компактнішим за модель UX.

Lexus LBX

Кросоверу дістався дизайн, що нагадує за своїми рішеннями екстер’єр нового RX з розкосими фарами, комірчастими радіаторними гратами та протитуманними ліхтарями в нижній частині бампера, блоки яких отримали широке хромоване підведення.

Інтер’єр LBX завдяки низькій посадці виявився ближчим до легкових моделей, ніж до кросоверів. Панель приладів і центральна консоль максимально спрощені – ключові елементи управління отримали фізичні кнопки, а не сенсорні.

Вже в базовій комплектації можна розраховувати на 9,8-дюймовий екран мультимедійної системи, що підтримує інтерфейси Apple CarPlay та Android Auto, а також 12,3-дюймову цифрову комбінацію приладів.

Lexus LBX

Під капотом LBX розташується гібридна силова установка з урахуванням півторалітрового бензинового ДВС. Зв’язку двигуну склав електромотор та нікель-металгідридний акумулятор. Сумарна віддача цього тандему дорівнювала 134 кінським силам і 184 Нм «моменту».

Ціни на новинку Lexus поки не розкрив, але очікується, що вона коштуватиме приблизно стільки ж, скільки її конкуренти – Audi Q3 та Volvo XC40.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: