Рідкісний алюмінієвий Ferrari 1956 року виставили на продаж

Підпишись на нас:

Хоча ім’я Маріо Феліче Боано може бути не таким відомим, як ім’я Скальєтті та Бертоне, ви, можливо, захочете познайомитися з ним після того, як побачите цей чудовий Ferrari 250 GT Boano 1956 року.

Подробиці

Один із найвишуканіших Gran Turismo, який коли-небудь носив значок Ferrari, був виготовлений компанією Carrozzeria Boano після того, як у 1954 році вона отримала контракт на створення концепту 250 GT від Pinin Farina. Майстер кузовів, Боано вирішив трохи переробити кузов.

Те, що зараз може звучати як єресь, призвело до появи більш плавного силуету та безсумнівно чудового автомобіля. Протягом двох років carrozzeria побудувала від 70 до 80 таких купе з низьким дахом.

Що робить його ще більш особливим, кузов цього автомобіля був виготовлений з алюмінію, а не зі сталі. Це означає, що це один із лише 14 легких екземплярів, коли-небудь створених, що дозволяє водіям отримати ще більше від 3,0-літрового двигуна Colombo V12 , який його приводить в дію.

Ferrari 250 GT Boano Ferrari 250 GT Boano

Разом із значком Ferrari кузов зробив 250 GT Boano з алюмінієвим купе хітом серед джентльменів-гонщиків, і цей екземпляр не є винятком. Доставлений Луїджі Чінетті, найвідомішому американському імпортеру Ferrari, на ньому брав участь Ян де Врум у Гран-прі Нассау 1956 року.

Ferrari 250 GT Boano

Майже важко повірити, що цей красивий світло-блакитний металевий спортивний автомобіль з білим дахом і синьо-кремовим шкіряним салоном, який відповідав йому, був гоночним автомобілем, але італійці, очевидно, намагаються не бути стильними. Додатковим доповненням до статусу цього автомобіля є те, що він має сертифікат автентичності від Ferrari Classiche.

Ferrari 250 GT Boano Ferrari 250 GT Boano

Цей чудовий екземпляр 250 GT Boano, виставлений на продаж на MonacoCarAuctions, стане частиною аукціону Asta Rossa, який відбудеться 8 червня і повністю зосереджений на Ferrari. За оцінками, він коштуватиме від 1,39 до 2,14 мільйона доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: