У автомобіля після зіткнення з Tesla двигун відлетів на 450 метрів від місця аварії

Підпишись на нас:

Офіс шерифа округу Мартін повідомив про аварію, яка сталася цими вихідними між Tesla та іншим автомобілем. На жаль, в результаті інциденту постраждали четверо людей, хоча їхньому життю нічого не загрожує.

Подробиці

Вважається, що аварія сталася через високу швидкість. Поліція повідомляє, що два автомобілі, один з яких був Tesla, зіткнулися з такою силою, що двигун іншого автомобіля був знайдений за 450 метрів від місця аварії.

При цьому чотирьох людей також викинуло з транспортних засобів і їх знайшли лежачими на дорозі, коли прибули перші служби реагування. Незважаючи на те, що травми були настільки серйозними, що трьох людей доставили до лікарні на машині швидкої допомоги, а одного доправили до травмпункту, за словами поліції, вони не становлять загрози для їхнього життя.

На фотографіях, опублікованих офісом шерифа округу Мартін, пошкодження автомобіля настільки серйозні, що важко сказати, що це за автомобіль. Двигун разом із більшою частиною передньої панелі були повністю вирвані з автомобіля.

Поліція каже, що їхнє попереднє розслідування вказує на «перевищену швидкість як основну причину цієї аварії». Департамент пише у дописі у Facebook, що це вже третя подібна аварія, яка сталася в окрузі Мартін за останні тижні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: