Українку оштрафували на 80 000 грн та конфіскували Lexus

Підпишись на нас:

Стрийський міськрайонний суд Львівської області вирішив конфіскувати в українки автомобіль Lexus IS200t. Крім того, панянку оштрафували на 40,8 тисячі гривень та побавили водійських прав на п’ять років.

Деталі

4 квітня Анна К. керувала автомобілем Lexus IS200t трасою Київ-Чоп у селі Конюхів Стрийського району, йдеться у рішенні суду, яке було опубліковано в реєстрі на початку червня 2023 року. Громадянка перевищувала швидкість, що зафіксував радар TruCam, а коли інспектори її зупинили, виявилося, що пані не має водійського посвідчення. У 2020 році Анна К. керувала автомобілем в стані алкогольного сп’яніння вулицями Харкова, а тому в неї вилучили права.

Як видно в документах справи, Анна К. не вперше керує транспортом без прав, адже наприкінці березня патрульні зупинили її за кермом Lexus IS 200t на вулиці Свободи у Львові. Після цього суд оштрафував громадянку на 40,8 тисячі гривень.
Ганна К. на судове засідання не з’явилася. Справу розглядала суддя Вікторія Бучківська, яка оштрафувала панянку на 48 тисяч гривень, повторно позбавила її водійських прав на п’ять років та конфіскувала Lexus IS 200t. На дане рішення суду ще можна подати апеляцію.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: