З’явились унікальні світлини оновленого Volkswagen Golf: що відомо про новинку

Підпишись на нас:

Представлений у жовтні 2019 року Golf 8-го покоління вже сходить з конвеєра. Настав час планового редизайну, і перші тестові зразки потрапили в об’єктив Photo Pirate. Фото не мають камуфляжу, що дає можливість оцінити вектор змін у рестайлінговій версії.

З'явились унікальні світлини оновленого Volkswagen Golf: що відомо про новинку

Найбільш суперечливим елементом 8-го Golf є передня оптика, яка має найскладнішу форму за всю історію моделі. Судячи з фото, нові фари здаються значно звуженими, а їх вигини приховані всередині широкими горизонтальними пластиковими вставками, які проходять через емблему.

Передній бампер також новий, з дещо меншими трапецієподібними повітрозабірниками по ширині. З боків особливих змін немає, але ззаду ви побачите ліхтарі з новою світлодіодною начинкою. Крім того, дещо змінена нижня частина заднього бампера.

З'явились унікальні світлини оновленого Volkswagen Golf: що відомо про новинку

Судячи зі шпигунських фото, салон Golf зазнає явних змін через великий екран мультимедійної системи, а замість сенсорних кнопок, якими володіє нинішній Golf, можуть повернутися традиційні кнопки на кермі. Серйозних змін в оснащенні не передбачається: Golf восьмого покоління побудований на оновленій платформі MQB і отримав широку лінійку бензинових і дизельних двигунів, а також гібридний варіант.
Базовим агрегатом є бензиновий 3-циліндровий 1.0 TSI потужністю 90 або 110 к.с. Найпотужніший Golf має приставку R і оснащений 2,0-літровим турбомотором, який в топовому варіанті видає 333 кінські сили та 420 Нм крутного моменту (наприклад, нещодавно випущений Golf R 333 Limited Edition). Аво має повний привод і 7-ступінчастий «робот» DSG.

До речі, за підсумками минулого року VW Golf займає лише п’яте місце в рейтингу найбільш продаваних автомобілів у Європі, після років домінування, далеко вперед

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: