Власники Lamborghini та McLaren не дають заряджати свої автомобілі водіям Tesla

Підпишись на нас:

Схоже у світі розгорається відносно нове явище – протистояння між власниками бензинових та дизельних машин і тими, хто купує електромобілі. Доказом цього є недавній інцидент, що стався в Австралії, і викликав у водіїв електрокарів Tesla справжній гнівний напад в інтернеті.

Подробиці

На фотографіях, розміщених у соцмережах, знято суперкар Lamborghini Aventador і McLaren 720S, які виявилися навмисно припаркованими перед зарядними станціями Supercharger для автомобілів Tesla, повністю заблокувавши доступ до них для водіїв таких електромобілів.

Декільком власникам електрокарів вдалося поговорити з кривдниками. Ті виправдали свої дії твердженням, що ця стоянка підходить не лише для електромобілів, а й для машин із ДВС, адже жодних знаків, які говорять про це там немає. Втім, за новими законами в Австралії, це не зовсім так.

McLaren Lamborghini

Кілька місяців тому в цій же країні власників машин із двигунами внутрішнього згоряння оштрафували на суму близько 1900 доларів за те, що вони припаркували свої автомобілі у місцях, призначених для заряджання електрокарів.

Виписування таких покарань потребує прибуття на місце інциденту дорожньої поліції. По фотографіям за такі порушення в Австралії не штрафують. Тож чи отримали свої штрафи власники Lamborghini та McLaren, які не давали заряджати машини водіям Tesla, не уточнюється.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: