Tesla Model 3 зробили швидшою, повністю знявши всі елементи кузова

Підпишись на нас:

Творці ютуб-каналу «B is for Build» зняли панелі кузова та купу обладнання для безпеки зі своєї Tesla Model 3 Performance. Усе це спрямовано на досягнення максимального прискорення, і з цієї точки зору, без сумніву, вони вже мають свою історію успіху. Їхня Model 3 Performance без корпусу розганялася до 96 км/год на цілу секунду швидше, ніж звичайна версія.

Подробиці

Під звичайною версією мається на увазі Model 3 Performance з кузовом, повноцінним салоном і стандартним обладнанням безпеки. Те, що вийшло у хлопці, це мабуть одна з найлегших Model 3, яка існує. Той факт, що команді вдалося запустити його, дещо дивує, враховуючи кількість датчиків, які мати в салоні електромобіля на цьому етапі.

Незалежно від того, як саме команда здійснила цей подвиг, він шокує просто через скорочення часу. Коли вони вперше випробували саме цей автомобіль, він розганявся до 60 миль/год (96 км/год) за 3,5 секунди. Тепер, коли всі деталі відсутні, він може зробити те саме за 2,46 секунди.

Засновник ютуб-каналу Кріс Штайнбахер каже у відео: «легкі автомобілі — це шлях». Дійсно, зменшення ваги може бути дешевим способом покращити практично всі показники продуктивності, включаючи гальмування та керованість.

Наразі важко сказали, чи це справді найшвидша Tesla Model 3 у світі. Це, безперечно, весела збірка, як і більшість тих, які створені на цьому каналі, але називати її повноцінною Model 3 досить сумнівно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: