Схожий на Land Rover позашляховик Hyundai Santa Fe показали з різних сторін

Підпишись на нас:

Hyundai вносить останні штрихи в оновлений Santa Fe, і це буде радикальний відхід від його попередника, оскільки модель приймає «квадратний» дизайн і матиме більш престижний інтер’єр.

Подробиці

Хоча шпигунські фотографи вже зробили кілька прототипів, SangYup Lee розповів про майбутній кросовер в інтерв’ю MotorTrend. Нещодавно отримавши звання «Людина року в світі автомобіля» 2023 року, голова глобального дизайну Hyundai і Genesis сказав, що Santa Fe наступного покоління не було створено традиційним способом.

Як він пояснив, «люди купують позашляховики через вантажний простір ззаду», тому вони розробили модель навколо цієї ідеї. Особливо це стосується дизайну інтер’єру, спочатку почали з вантажного відділення, а потім рухалися вперед. Це прямо протилежне тому, що зазвичай відбувається.

Офіційні особи повідомили виданню, що селектор коробки передач буде перенесено на рульову колонку, а значок на кермі буде замінено чотирма крапками, які є азбукою Морзе для «H». Попередні фотографії показали, що Santa Fe також матиме вигнуту цифрову панель приладів та інформаційно-розважальну систему. До них приєднаються тонкі вентиляційні отвори, схожі на ті, що можна побачити в Palisade, спеціальні елементи керування клімат-контролем із цифровими дисплеями та центральна консоль, орієнтована на підключення.

Зовні Santa Fe матиме квадратний дизайн, який виглядає як щось середнє між Land Rover Defender і Discovery. Прототипи були сильно закамуфльовані, але модель матиме вертикальну передню панель, відносно плоский капот і затемнені передні стійки, які зустрічаються з дахом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: