Топ-5 кращих авто з АКПП до 7000 доларів на ринку України

Підпишись на нас:

Годі думати, що машини з АКПП та пробігом не варті вашої уваги. Якщо не підтримувати безпідставні стереотипи, маєте змогу стати власником, наприклад, Toyota або Volkswagen. Є давніші варіанти автоматичних трансмісій, які зарекомендували себе з найкращої сторони з огляду на надійність роботи та зносостійкість. Тож пропонуємо вам складений експертами топовий перелік автомобілів з АКПП в бюджеті до 7000 доларів.

Volkswagen Golf V від $5000

Бестселер п’ятого покоління. Платформа в нього досі виглядає по-новому, більший кузов порівняно з попередниками та опціональний повний привід. Придивіться особливо до 16-ті клапанного «‎Гольфа» з двигуном 1,6 MPI з потужністю 102 к.с.

Golf V

Преселективна коробка DSG DQ200 — характерна особливість Golf V. Експерти рекомендують вибирати екземпляри з шестиступінчастою КПП — «автоматом» VW AQ250. Він зарекомендував себе найбільш надійним. Якщо системі охолодження забезпечували чистоту та регулярно кожні 50 тис.км замінювали оливу, фрикціон блокування гідротрансформатора справний, тоді сміливо можна говорити про надійність цього агрегату.

Volkswagen Golf V

Mazda 3 першого покоління (BK) від $4500

Динамічна та популярна машина серед поціновувачів японських автомобілів. Вперше була випущена в 2004 році під заводським маркуванням ВК. Продавалася до 2007 року. Є певні складнощі щодо металу кузова в Mazda 3, плавністю ходу, проте в цілому машина надійна та витривала.

Mazda 3

Mazda 3 першого покоління виходила з бензиновими 4-ціліндровими двигунами 1,6 л (105 к.с.) та 2,0 л (150 к.с.) та АКПП Ford 4F27E з високою ремонтопригодністю. Обидва надійні, бо працюють на ланцюговому приводі ГРМ. Зверніть увагу, що екзмепляри з двигуном 2,0 мають більший ресурс на 50 тис.км. Проблемними місцями можуть бути сальники, задня кришка, гальмівна стрічка, тому регулярно треба перевіряти рівень тиску мастила.

Toyota Corolla 10-го (E140) від $6000

Українцям доступні різні варіанти Corolla з роботизованим напівавтоматом C50A ММТ. Користувачі відмічали, що агрегат мав дещо слабке зчеплення та такий самий блок управління. Машина могла не дотягнути до 50 тисяч пробігу, а вже він виходив з ладу.

Toyota Corolla

Вирішення цієї проблеми є. Воно полягає в виборі автомобіля з 5-ступінчастим гідротрансформатором Aisin AW95-50LS з ресурсом до 350 тисяч. На таких екземплярах часто зустрічається двигун 1ZR-FE з об’ємом 1,6 л.

Skoda Fabia Mk2 від $5500

Це чеське авто є спрощеним аналогом Golf. Якщо ви в пошуках свіжішої машини за прийнятну вартість, тоді вибір Skoda Fabia Mk2 є виправданим. Придивіться до пропозицій з двигунами 1,4 та 1,6 л. Іноді може трапитись на очі і варіант з об’ємом 1,2 л. Проте перших два варіанти більш надійні. Їздять з «автоматом» VW AQ250.

Skoda Fabia Mk2

 від $5000

Altea від концерну VAG представлена з 6-ступніастою автоматичною коробкою передач Aisin TF-60SN. Про неї сміливо можна сказати, що вона практична, має великі розміри та демонструє стильний дизайн. Можна знайти варіанти з турбобензиновим двигуном з впорскуванням TSI FR. В результаті отримуєте агрегат, який видає аж 200 к.с. Найбільш запотребуваним є турбодизель з двигуном 2,0 з індексом BKD та потужністю 140 к.с. Складнощі в нього є, але за цю вартість авто з ними можна поборотися: насос-форсунки, фільтр сажі, клапан EGR.

Seat Altea

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: