Найпопулярніші авто в Європі і США сильно відрізняються за габаритами

Підпишись на нас:

Найпопулярніший транспортний засіб в США виглядає набагато більшими, ніж його візаві, який їздить по європейських дорогах. І це підтверджує графічне накладання двох популярних по обидва боки Атлантичного океану авто.

Подробиці

Нікого не здивувало те, що Ford F-150 став найбільш продаваним автомобілем у США у 2022 році. Культова платформа щороку десятиліттями є улюбленим видом транспорту в Америці. Європейці дещо більш мінливі, хоча завжди обирають маленький хетчбек, але здебільшого віддають перевагу Golf від VW. Проте час від часу переходять із цієї моделі на іншу. У 2022 році це був «кишеньковий» 208-ий від Peugeot .

Вам не обов’язково бачити європейський субкомпактний автомобіль поруч із повнорозмірною вантажівкою, щоб знати, що одне авто набагато менше за інше, але все ж коли їх порівнюють напряму, це вражає.

Фактично, весь 208 майже вписується в колісну базу F-150 (3,68 м). І це навіть не найбільша версія F-150. Є ще 6,5-футова, яка має майже на 305 мм більше простору між осями.

Крім того, є різниця у висоті: Ford височіє на 531 мм над Peugeot, а дах 208-го приблизно збігається з капотом та ліктем водія пікапу від Ford.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: