В Україні зявилися китайські ліцензійні копії найпопулярнішого в Європі електромобіля Renault

Підпишись на нас:

Китайський Dongfeng EX1 Pro є точною копією електромобіля Dacia Spring і він виготовлений за ліцензією City K-ZE, від Renault. В нас його можна придбати в базовій версії за $14 500, а в топовій комплектації за $15 500.

Подробиці

Цей компактний хетчбек-кросовер має всього 3.6 метрів довжини і по лаконічній поверхні екстер’єру в нього «розкидана» велика кількість пластикових накладок.

Якщо розглядати інтер’єр, то там, в першу чергу, до себе привертає увагу 8-дюймовий сенсорний екран на фоні спартанського 4-містного салону. Зате багажник в даній моделі вміщує непогані по об’єму 300 літрів. Із додаткових функцій в базі є: система стаблізації ESP, парктронік для комфортного паркування і кондиціонер. А ось топова версія ще й навігацію з камерою заднього виду отримала.

За швидкість пересування EX1 Pro  відповідає електродвигун потужністю 45 к.с. Його максималка 105 км/год, до сотні він розганяється за 12 секунд. Ємність батареї 27 кВт год. Вона підтримає швидку зарядку і 80 відсотків заряду можна отримати за 50 хвилин. Запас ходу 270 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: