Кросовер Chevrolet з запасом ходу 500 км та вартістю від 24000 доларів з’явився в Україні

Підпишись на нас:

Електричний кросовер Chevrolet Menlo є серійною версією концепт-кара FNR-X. Він отримав не лише двигун на 170 к.с. та батарею 61,1 кВт∙год, але й дизайн з рельєфним капотом та привабливо вираженими крилами. Ще один вагомий плюс кросовера — це дешева ціна, яка стартує від 24000 доларів, та вибір бажаних комплектацій.

Chevrolet Menlo та фото

Один з таких електрокарів було помічено в Києві. Для кросовера такого рівня вартість дійсно низька. Навіть флагманські версії коштують в межах 32 000 доларів. Для українського ринку це гарна цінова пропозиція.

Chevrolet Menlo складають в Китаї на спільному підприємстві General Motors та SAIC. Серед особливостей можна відмітити наступні:

  • довжина 4,6 м;
  • підвищена прохідність;
  • великий сенсорний екран 10,1 дюйма;
  • багажник 433-1077 л.

Збільшення простору в багажнику відбувається за рахунок складання сидінь. Chevrolet Menlo має три режими руху: стандартний, спортивний та економний. Також варто згадати про три рівня утилізації енергії. Покупцям доступні 4 варіанти оформлення салону: Starshare, Galaxy, Nebula и Starlux.

Топові версії електричного кросоверу мають чим вразити, адже в них зроблено панорамний дах. На цьому фішки не завершуються, бо в Menlo є функція доступу до салону автомобіля за допомогою смартфону, камери кругового огляду. І все це доповнює паркувальний автопілот, з яким ви завжди ідеально зможете виконати маневр. Системи безпеки реалізовані в автоматичному гальмуванні та контролю за «сліпими зонами».

Розігнатися на Menlo можна до 170 км/год. А першу сотню він набирає за 9,6 с зі старту. І головне, що є просто феноменальним — запас ходу складає понад 500 км. Якщо точніше, то 518 км.

В Україні можна побачити не лише новий Menlo від Chevrolet, але й минулорічні кросовери. Вони мають нижчі показники в плані мотора на 150 к.с., ємності батареї на 52,5 кВт∙год та й проїхати можуть на 100 км менше без підзарядки — 410 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: