10-річний хлопчик викрав кросовер, щоб поїхати до своєї мами: відео погоні

Підпишись на нас:

Пригода сталася в штаті Мічиган (США) в місті Б’юна-Віста. Хлопчик, який вже неодноразово знаходився в Центрі ув’язнення для неповнолітніх здійснив новий злочин. Він викрав кросовер. Озвучений мотив: «‎Хотів побачити маму».

Подробиці

Поліцейські виїхали на виклик, отримавши кілька повідомлень про викрадення машини марки Buick Encore 2017 року випуску. Заяву зробили очевидці інциденту. Також в поліцію було зроблено повідомлення про викрадення компанією OnStar. Вона є дочірньою компанію General Motors. Технології для власників машин надаються за підпискою і передбачають допомогу в екстрених ситуаціях. Також в поліцію дзвонили інші учасники руху, щоб повідомити про небезпечного водія.

Авто відстежили дистанційно. Також аналогічним чином вдалось заглушити двигун. Весь цей час поліція переслідувала хлопчика. Коли машина зупинилась, він почав тікати. Поліцейським довелось наздоганяти його, що успішно було зроблено.

Під час переслідування хлопчик рухався автострадою. Він хаотично переміщався із однієї смуги в іншу. В момент зупинки авто отримало ушкодження по правій стороні, вдарившись об огорожу. В Twıtter поліцейські пізніше зробили допис, в якому написали: «‎На щастя ніхто не постраждав!».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: