Творець «Мівіни» показав бюджетний і компактний позашляховик

Підпишись на нас:

Компанія VinFast, яка є творцем знаменитої «Мівіни», анонсувала створений для в’єтнамського ринку електричний позашляховик.

Подробиці

Електромобіль має впізнавані форми кубоподібного дизайну, двоє дверей і достатньо простору для п’яти пасажирів. Офіційно класифікований як «автомобіль Mini», він має довжину лише 3114 мм, що робить його лише приблизно на 64 мм довшим за оригінальний Mini.

VinFast VF3

VinFast ще не оприлюднив багато інших специфікацій, але вже сказано, що VF 3 буде оснащений 16-дюймовими дисками (які повинні виглядати масивно і весело на такому маленькому транспортному засобі) і матиме «достатній кліренс» завдяки їм.

Хоча в’єтнамський автовиробник каже, що міні-позашляховик буде працювати від електродвигуна та батареї, він не говорить, наскільки вони потужні чи великі. Виробник тільки натякнув на «вражаючу відстань для подорожі і широкі можливості при щоденному використанні автомобіля, для більшості в’єтнамських водіїв».

VinFast VF3

VinFast має великі надії на VF 3. Анонсована також велика кількість варіантів кольорів і дві комплектації: Eco та Plus. А ще є натяк на доступну ціну:

«Завдяки безшумній роботі, екологічності та, що найважливіше, високим стандартам безпеки, VF 3 має потенціал стати новим «національним транспортним засобом» для в’єтнамців»

У VinFast кажуть, що замовлення на VF 3 відкриються у вересні 2023 року, а поставки очікуються в третьому кварталі 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: