Українські умільці поєднали Tesla Model 3 з суперкаром Mercedes-Benz

Підпишись на нас:

Гламурне купе для багато ринку США — саме так казали про Mercedes-Benz 300 SL Gullwing. В 50-х роках це був найшвидший автомобіль. Випускався з 1954 до 1957 років. До 100 км він розганявся за 8,5 с. Українські автомайстри вирішили відтворити легендарний суперкар на базі Tesla Model 3. Щоб розміри відповідали істинним габаритам, довелося вкоротити шасі електрокара на 0,4 м.

Хто буде проєктувати

Ідея клонувати Mercedes-Benz 300 SL належить ательє TSK. Тюнінг будуть виконувати українські фахівці, в яких вже є досвід та здобутки. TSK має представництво в США та брали участь в тюнінг-шоу SEMA у Лас-Вегасі. На ньому було представлено проект доопрацьованої Tesla з використанням деталей з карбону та скловолокна власного виробництва.

Проєктна допомога

Тюнінгове ательє TSK співпрацює з  американською компанією S-Klub, яка спеціалізується на випуску копій Mercedes 300 SL. Саме вона радо надасть українським колегам склопластиковий кузов та деталі інтер’єру з подальшою інтеграцією на електрокар Tesla Model 3.

Копія в точності імітує оригінал з оновленими рішеннями щодо обвісу та розширених арок. А шик додає салон із дорогою шкірою та алюмінієві деталі.

Для виконання тюнінгового проєкту було обрано задньопривідну модель суперкару  Mercedes 1954 року з двигуном 279 к.с. Майстри обіцяють, що в управлінні ця машина вийде дуже цікавою, бо низький центр ваги купе зробить свою справу. Готовий відтворений суперкар буде представлено на шоу SEMA 2023 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: