BYD показала новий великий кросовер від вже п’ятого суб-бренду

Підпишись на нас:

Компанія BYD оголосила про створення нового суббренду під назвою Fang Cheng Bao. У перекладі це означає «Формула Леопард», і компанія заявила, що «поєднує стандарти та правила Формули зі спритністю та дикою універсальністю Леопарда».

Подробиці

Fang Cheng Bao стане п’ятим суббрендом BYD після Denza та Yangwang, а також Dynasty та Ocean. Компанія охарактеризувала бренд як «значне доповнення» до свого портфоліо, яке «задовольнить дедалі більш персоналізовані потреби споживачів, пропонуючи серію унікальних нових моделей транспортних засобів на електроенергії».

BYD показала новий великий кросовер від вже п'ятого суб-бренду

BYD не вдавався в деталі, але сказав, що лінійка Fang Cheng Bao включатиме все, від спортивних автомобілів до позашляховиків. Компанія також представила свою першу модель під кодовою назвою «SF». Його рекламують як хардкорний позашляховик, який планується випустити пізніше цього року.

BYD показала новий великий кросовер від вже п'ятого суб-бренду

BYD не сказав багато про SF, але він має «прямокутний» дизайн і яскраво виражені крила. До них приєднуються кутові акценти, бічні підніжки та встановлене ззаду запасне колесо.

BYD показала новий великий кросовер від вже п'ятого суб-бренду

Голова BYD Ван Чуанфу сказав:

«Багато людей вважають, що глобальний перехід до електронної мобільності є революцією в автомобільній промисловості, де транспортні засоби, що працюють на викопному паливі, замінюються електромобілями . Однак ми з боку BYD вважаємо, що це лише незначна частина всього переходу, і розкривається ширша сфера». Компанія додала, що Fang Cheng Bao «слугує прелюдією до революції» і створена, щоб випереджати тенденції.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: