Експерти назвали 5 ненадійних кросоверів, які часто відвідують СТО

Підпишись на нас:

Редакція тематичного порталу “What Car?” представила анти-рейтинг найбільш ненадійних кросоверів. Основні критерії оцінювання – думки автовласників, які експлуатували авто протягом щонайменше 2 років.

Подробиці

Найгіршим з точки зору надійності визнано Range Rover Evoque (2011-19 рр.), що страждає від великої кількості багів, на виправлення яких йде маса часу. Зазначається, що понад 1/3 представників цієї моделі, які зламалися за 24 місяці, страждають від збоїв акумулятора і електрики, яка не має відношення до мотора. Присвоєний цьому SUV рейтинг надійності – 78,8%.

Друга сходинка імпровізованого “списку ганьби” дісталася Nissan X-Trail (2014-22 рр.). Причина відповідної оцінки – регулярні поломки “всього і вся” в найбільш невідповідний момент. При цьому середній час усунення збоїв не перевищує 7 днів. Показник надійності – 75,8%.

Замикає ТОП-3 “ганебників” Peugeot 3008 з дизельним двигуном. Випуск цієї моделі стартував у 2017 році і триває до теперішнього часу. Від частих поломок гальмівної системи, електрики, що не стосується двигуна, і вихлопної системи страждає саме дизельна версія (47% претензій проти 27% сумарно у бензинових і гібридних “побратимів”). Підсумковий показник надійності – 74,4%.

Трохи краще питання надійності врегульовано в дизельній версії Audi Q5 2008-17 р.в. і в Land Rover Discovery, що випускається з 2017 року (4 і 5 рядок анти-рейтингу відповідно).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: