12-літровий Ferrari Testarossa дріфтує по засніженій дорозі

Підпишись на нас:

Якби вам пощастило володіти Ferrari Testarossa, то максимум, на який розраховують більшість водіїв з таким авто – швидко проїхати по автомагістралі. Однак одна річ, на яку ви б ніколи не наважилися, — це їздити на ньому по снігу. Очевидно, у власника однієї Testarossa сміливості і фантазії вистачило і на такий вчинок.

подробиці

Само собою зрозуміло, що Ferrari Testarossa не був розроблений для того, щоб долати засніжені дороги, як, наприклад, Subaru Outback, але якщо ви достатньо вправні за кермом і маєте досвід витонченого керування дросельною заслінкою, ним можна керувати не лише по снігу, але його також можна дрейфувати на поворотах, як справжній ралійний автомобіль.

Мабуть, під час зйомок Testarossa в цьому відео не був оснащений зимовими шинами, що робить водіння ще більш вражаючим.

Звичайно, це не означає, що таке водіння є розумною ідеєю. Насправді водій міг легко втратити контроль в один із моментів, коли він накручує «пончики» на парковці, неподалік від інших автомобілів. Він також розвернувся, коли почав підйом по засніженому пагорбу, і, за словами ютубера, який знімав відео, навіть розвернувся перед поліцейським, коли об’їжджав перехрестя.

Керування задньопривідним спортивним автомобілем по снігу потребує великої майстерності, але це досить цікавий досвід.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: