Авто для далекої поїздки: названо 5 комфортних та надійних моделей

Підпишись на нас:

Автомобільний туризм є дуже популярним у США, а в Європі сім’ї щороку вирушають у автоподорожі. Наразі українці більше зацікавлені в тому, щоб на автомобілі мати змогу подолати велику відстань.

При виборі автомобіля для далеких поїздок потрібно зважити на такі фактори:

  1. Салон комфортний і просторий, що дозволяє пасажирам і водіям проводити тривалі поїздки без дискомфорту.
  2. У багажнику достатньо місця для багажу та інших речей.
  3. Високі технічні характеристики, такі як хороша паливна економічність, висока швидкість і надійна робота силового агрегату.
  4. М’яка підвіска для плавної їзди та запобігання дискомфорту, спричиненого нерівностями дорожнього покриття.
  5. Висока надійність і функції безпеки, що забезпечують безпечну поїздку.

Зверніть увагу, що до цього рейтингу не увійшли спеціальні туристичні моделі, такі як кемпінги та каравани.

Топ 5 автомобілів для подорожей:

Volkswagen Golf

Авто для далекої поїздки: названо 5 комфортних та надійних моделей
З повним приводом і великою кількістю багажного простору, Volkswagen Golf є ідеальним вибором для будь-якої подорожі, завдяки своєму 170-сильному 1,8-літровому бензиновому двигуну і автоматичній коробці передач з подвійним зчепленням. Потужність двигуна підходить для поїздок на далекі відстані.

Toyota Camry

Авто для далекої поїздки: названо 5 комфортних та надійних моделей

Toyota Camry, одна з найпопулярніших моделей D-класу, є популярним вибором для внутрішніх поїздок по Україні завдяки відмінній звукоізоляції, підігріву сидінь, зручним заднім сидінням і датчикам паркування. Моделі найвищої комплектації пропонують додаткові функції, такі як монітори сліпих зон, тризонний кондиціонер та подушки безпеки для задніх сидінь, що робить їх придатними для великих сімей. Просторий салон дозволяє пасажирам комфортно пересуватися, а водій ніколи не відчуває втоми на звивистих автомагістралях. За необхідності в автомобілі можна залишитися на ніч.

Citroen Berlingo

Авто для далекої поїздки: названо 5 комфортних та надійних моделей

Citroen Berlingo вражає бездоганною шестиступінчастою автоматичною коробкою передач та продуманим інтер’єром, що забезпечує комфортну подорож як для водія, так і для пасажирів. Модель пропонує хороший баланс між ціною та якістю.

Audi Q7

Авто для далекої поїздки: названо 5 комфортних та надійних моделей

Оренда Audi Q7 коштує недешево, але це економічно вигідний варіант. Він не потребує довгого представлення, з потужним двигуном, автоматичною коробкою передач і улюбленою м’якою підвіскою для плавної їзди по бездоріжжю. Ряд функцій, таких як захист від з’їзду зі смуги руху, круїз-контроль і передові заходи безпеки гарантують безтурботну подорож. Як на автобані, так і в заторі, Audi Q7 пропонує комфортний досвід водіння. На швидкості 65 км/год асистент вступає в свої права. Щороку нові варіанти цієї моделі доводять, що Audi Q7 – ідеальний вибір для тривалих подорожей Україною.

Chevrolet Tahoe

Авто для далекої поїздки: названо 5 комфортних та надійних моделей

Якщо ви шукаєте доступний позашляховик для огляду визначних пам’яток, Chevrolet Tahoe – правильний вибір: представлений у 1995 році, цей повнопривідний позашляховик отримав свою назву від озера між Невадою та Каліфорнією. Четверте покоління Tahoe, яке зараз є у продажу, може похвалитися надійною роботою на будь-якому дорожньому покритті. З функціональним інтер’єром та чудовими характеристиками, він створений для справжніх пригод. Середня витрата пального становить до 20 літрів на 100 км. Сидіння, що вміщує до п’яти осіб, забезпечує комфорт для всіх пасажирів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: